Bel: 033-2110101!
Eethuis
Breng een bezoek aan Bakkerij Gorka om te smullen van de diverse Turkse specialiteiten die wij u te bieden hebben. Afhalen of gewoon hier opeten.

Eethuis en grillroom Bakkerij Gorka

Turks brood is niet het enige wat de Turkse keuken te bieden heeft. Dat laten wij bij Bakkerij Gorka graag zien in ons eethuis in Amersfoort. In onze grillroom geniet u van de heerlijke Turkse specialiteiten, zoals kebab, lahmacun, dürüm döner, de welbekende kapsalon en nog meer. U kunt uw bestelling afhalen of opeten in onze grillroom met binnen- en buitenterras.

Diverse Turkse specialiteiten

Turks eten bestellen is steeds populairder. Steeds meer mensen ontdekken namelijk de heerlijke smaak van deze wereldkeuken. Gerechten zoals kebab, Turkse pizza en Turkse wrap zijn ontzettend veelzijdig en daarmee geschikt op allerlei momenten. Velen kiezen ervoor om na het uitgaan bijvoorbeeld even snel te genieten van een lekkere kapsalon bij de kebabzaak. Maar ook wanneer u gewoon rustig de tijd wilt nemen is onze Turkse afhaal de perfecte optie. Onze maaltijden zijn uitgebreid, vullend en voorzien van een vriendelijk prijsje waardoor ze prima zijn te nuttigen als avondmaaltijd, alleen of met het hele gezin. Bovendien heeft u verschillende bijkomstige opties waaronder patat, salade, drinken en baklava als toetje. Wij zijn namelijk veel meer dan een kebabhuis of grillroom alleen!

Over onze mogelijkheden

Wanneer u eten bij ons bestelt, heeft u de optie om deze af te komen halen of bij ons meteen op te eten. Zo heeft u niet alleen voor uw maaltijd de keuze uit verschillende mogelijkheden. Uiteraard zitten hier geen extra kosten aan verbonden. Wij maken het u namelijk graag zo makkelijk mogelijk! Al onze producten zijn overigens halal en vrij van E-nummers en dierlijke producten zoals gelatine. Daarbij kunnen wij desgewenst rekening houden met allergieën en dieetwensen. Laat het ons weten indien u ergens een aanpassing wilt en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bestellen bij eethuis Bakkerij Gorka of nog ergens meer informatie over nodig? Neem contact met ons op via tel. 033-2110101 of door gebruik te maken van ons online contactformulier. Onze medewerkers staan u met alle plezier te woord en wensen u alvast een smakelijke maaltijd.