Bel: 033-2110101!
Turks brood
Geniet van de overheerlijke smaak van de Turkse en andere internationale broden die u bij Bakkerij Gorka koopt. Een uitgebreid, vers assortiment.

Turks brood kopen bij Bakkerij Gorka

Voor het lekkerste Turkse brood in Amersfoort moet u gegarandeerd bij Bakkerij Gorka zijn. Bij ons vindt u een vers en uitgebreid assortiment met allerlei verschillende internationale broodsoorten die helemaal halal zijn en geen E-nummers, gelatine of andere dierlijke producten bevatten. Van pide en simit tot Marokkaans brood en Surinaamse puntjes: hier kunt u uw favoriete Turks brood bestellen. Ook in de winkel van te genieten.

Broden uit allerlei culturen

Bij Bakkerij Gorka kunt u verschillende soorten Turks brood kopen. Denk bijvoorbeeld aan de pide, een plat brood in een ronde of ovale vorm dat ontzettend luchtig is. Maar u kunt evengoed kiezen voor een heerlijke simit, tevens wel de ‘Turkse bagel’ genoemd, in een mooie ringvorm en bestrooid met lekkere knapperige sesamzaadjes. Ideaal voor een traditioneel Turks ontbijt, maar natuurlijk ook gewoon als lunch of lekker tussendoortje. Vooral de pide is bovendien zeer geschikt om samen te delen. Uiteraard hebben wij nog vele andere broden uit verschillende culturen in het assortiment. Van de lekkere compacte Marokkaanse broodjes tot de krokante én zachte Surinaamse puntjes van molenbloem: wij hebben voor ieder wel wat wils. Kom de broden kopen voor thuis of lekker bij ons ontbijten in Amersfoort op het binnen- of buitenterras!

Lekker ontbijt in Amersfoort

Op zaterdag en zondag kunt u bij Bakkerij Gorka gezellig komen ontbijten! Voor een klein bedrag van €7,50 p.p. heeft u al een heerlijk Turks ontbijt met Turks brood, beleg en een drankje. Wij serveren ons brood met een aantal verschillende soorten hartig en zoet beleg, boter, frisse plakjes komkommer en tomaat, een gekookt eitje en een bakje met olijven erbij. Natuurlijk kunt u het ons altijd laten weten indien u speciale wensen of allergieën heeft. Zo maakt u meteen een smakelijk begin van de dag!

Stap gerust eens binnen bij Bakkerij Gorka om de smaak van ons Turkse brood en andere internationale broden zelf te ervaren. Heeft u nog vragen? Deze kunt u stellen door te bellen naar 033-2110101 of door het online contactformulier in te vullen.